Premis Talent

Premis Talent

Qui som

L'associació Welcome Talent Society neix el gener de 2018. Agrupa professionals de diversos àmbits amb la idea de fomentar i difondre el talent català.

Els seus objectius són:

  • 1. Millorar la imatge de les marques Catalunya i Barcelona, fomentant el seu talent.
  • 2. Identificar, fomentar i promocionar a persones que, amb el seu talent, contribueixin a millorar les marques Barcelona i Catalunya.
  • 3. Atraure a joves talents, personalitats ja consolidades i amb talent reconegut, entitats i empreses que s'identifiquin amb el foment del talent i de les marques Barcelona i Catalunya, com a associats a la Welcome Talent Society.
  • 4. Fomentar la cooperació entre els socis per poder desenvolupar tots els projectes que potenciïn els objectius anteriorment esmentats.
  • 5. Recaptar recursos per a l'organització i la dotació de premis i beques mitjançant iniciatives com els premis anuals Premis Talent de Barcelona, les exposicions sobre el talent dels catalans, fòrums de debat i altres que es puguin anar incorporant al projecte per a la detecció de talent.
  • 6. Promoure, donar suport i recaptar fons per a entitats que lluitin contra malalties des de Catalunya i altres amb transcendència social com Dinners that Matter.

La productora. "Empren E2 S.L", fundada el 2009 per Bru Recolons i Argenter, com a consultora especialitzada a dur productes o serveis al mercat. És l'empresa creadora i responsable de la producció, entre altres esdeveniments, de l'edició anual dels Premis Talent i les activitats que se'n deriven (exposicions, rodes de premsa, presentacions, la Nit del Talent...). També actua com a acceleradora d'alguns dels projectes guanyadors amb la idea de facilitar-ne la comercialització i la difusió dels productes guardonats.

Amb el suport de

Carregant...
x
X