Premis Talent

Premis Talent

Històric Premis Talent

Karibou

Karibou

2021. Objecte Singular (3D)

Ciència i Tecnologia. 1r Premi Ex aequo

Karibou és una empresa catalana, nascuda durant la pandèmia, pionera en la producció d'envasos d'un sol ús 100% lliures de plàstic i reciclables en la seva totalitat al ser totalment vegetals i sostenibles, el que no només els fa 100% reciclables, sinó que en la seva elaboració i embalatge es redueix la petjada de carboni al màxim.

Pràcticament no existeix, fins al moment, un producte que reuneixi aquestes característiques en el mercat a nivell mundial. Aquest any, la companyia va posar en marxa una de les primeres plantes en el món dedicades a la fabricació de gots, plats, coberts, així com enciameres 100% vegetals i amb un procés de fabricació innovador en sostenibilitat.

Gràcies a la fàbrica, situada a l'Àrea de Barcelona, ​​concretament a Sant Cugat de Vallès la companyia preveu facturar més de 25 milions d'euros en quatre anys. La seva proposta de valor: productes 100% vegetals, sostenibles i respectuosos ja que el 95% dels gots d’un sol ús de paper porten plàstic dins, encara que no ho sembli.

Amb el suport de

Carregant...
x
X