Premis Talent

Premis Talent

Premis Talent 2024

Premis Talent 2024

Apadrina el Talent

Motius per apadrinar.

  • Creació de lideratges. El nostre propòsit és construir un futur millor per les generacions futures potenciant el talent, la creativitat, la innovació i l'emprenedoria. Ho aconseguim descobrint, identificant, desenvolupant i potenciant el talent dels nous líders del futur, i incubant i accelerant els nous projectes. Ho fem mitjançant els Premis Talent Cambra
  • Talent pioner. Catalunya un país d'emprenedors, cal posar en valor el talent històric dels catalans. Des del primer mapamundi, a les antenes de mòbil actuals passant pel submarí, el motor a reacció, el telescopi, les transfusions de sang o la cuina de Ferran Adrià.
  • El nostre recurs. A Catalunya no tenim petroli ni altres recursos naturals, i el talent ha estat el nostre tresor de generació de valor i prosperitat.
  • Competitivitat. Per ser decisius, competitius i referents en aquest món global, hem de ser excel·lents en emprenedoria, un valor que ens ha acompanyat a ser punters al llarg de la història
  • Valor afegit: La globalització porta a competir amb el talent, cal impulsar l'emprenedoria als més joves i premiar i impulsar el talent per anar cap a una societat de més valor afegit
  • Compromis. Els "Premis Talent Cambra" pretenen provocar un canvi social cap al reconeixement del talent català passat i l'impuls del talent actual en totes les capes socials, en especial en el sector més jove, construint futur a través del talent, la creativitat, l'emprenedoria, l'ètica i el lideratge.
  • Responsabilitat de líder. Demanem a les empreses i empresaris que liderin el desenvolupament del talent, la transformació ètica i sostenible dels negocis que aporta credibilitat i atreu el talent generant marca en competitivitat i sostenibilitat i construint un futur millor empresarial i social.

Ajuda'ns a trobar i desenvolupar els líders de les properes generacions.

  • Més propòsit per a la teva marca. Pots donar més sentit i propòsit a la teva organització i companyia, identificant, desenvolupant i fidelitzant el talent, l'actiu més important de les empreses al segle XXI, i els ambaixadors de la teva marca, i motor de l'experiència dels teus clients i ètica i sostenibilitat amb el teu entorn, potenciant la vostra empresa com a motor i líder del futur.

PERSONES I EMPRESES COMPROMESES PER FER NÈIXER ELS LIDERS DEL FUTUR

Fes una donació

Amb el suport de

Amb el suport de
Carregant...
x
X