Premis Talent

Premis Talent

Luca de Meo, president de SEAT, Premi d’Honor Benvingut Talent de la Welcome Talent Society

29 de juny de 2019

Premis de La Nit del Talent, dimecres vinent, 3 de juliol

Luca de Meo, president de SEAT, Premi d’Honor Benvingut Talent de la Welcome Talent Society

 

La Welcome Talent Society ha concedit el Premi d’Honor Benvingut Talent a Luca de Meo, president de SEAT, per la seva aposta decidida per la factoria catalana d’aquesta empresa automobilística que exporta vehicles a tot el món. Aquest premi, que s’incorpora en aquesta cinquena edició, està destinat a personalitats estrangeres que donen suport a la competitivitat, la creativitat i el talent català.

Luca de Meo (Milà, 1967) presideix el Comité Executiu de SEAT des de l’1 de novembre de 2015. Graduat en Administració d’Empreses per la Università Commerciale Luigi Bocconi de Milà , compta amb més de vint anys d’experiència en el sector de l’automòbil. Abans d’arribar l’any 2009 al grup Volkswagen havia treballat a Renault, Toyota Europa i grup Fiat, on va dirigir les marques Lancia, Fiat i Alfa Romeo.

Josep Maria Recasens, secretari general de SEAT, recollirà en nom seu per trobar-se de viatge, la distinció el 3 de juliol en la gala- sopar solidari La Nit del Talent que tindrà lloc a Sant Pau Recinte Modernista, juntament amb la resta dels guanyadors en les diverses categories (Crea, Emprèn i Transmet) d’àmbits diversos.

 

La Welcome Talent Society atorga els Premis dHonor a persones amb una trajectòria destacada en valors que beneficien a la societat com el mecenatge, l’humanisme, la solidaritat, i a personalitats estrangeres que aposten pel talent català. El de Mecenatge s’ha adjudicat a l’empresari Víctor Grífols, president d’honor i conseller de la multinacional farmacèutica Grifols, el d’Humanisme a l’activista cultural i polític Josep Espar Ticó, i el de Solidaritat a la fundació Pro Activa Open Arms.

 

Els Premis Talent constitueixen una plataforma per a conèixer i descobrir nous talents en àmbits molt diversos (Disseny 2D, Disseny 3D, Llum, Comerç, Consum, Turisme, Energia, Medi Ambient, Mobilitat, etc.) i al mateix temps reconèixer personalitats, institucions i empreses consolidades que destaquen per aportar talent a la societat catalana.

 

La Welcome Talent Society

La Welcome Talent Society de Barcelona, presidida per Bru Recolons, és una iniciativa ciutadana que vol cercar, difondre i reunir el millor talent català contemporani. Els objectius de l’entitat són:

-Millorar la imatge de les marques Catalunya i Barcelona amb el talent de la gent.

-Identificar i fomentar la promoció de persones que amb el seu talent contribueixin a millorar la marca Barcelona i Catalunya

-Atraure com a associats a joves talents, personatges ja consolidats i amb talent reconegut, entitats i empreses que s'identifiquin amb el foment del talent i de les marques Barcelona i Catalunya.

-Fomentar la cooperació entre els socis per poder tirar endavant tots els projectes que contribueixin als objectius anteriorment esmentats.

-Recaptar recursos per a l'organització i la dotació de premis mitjançant iniciatives com els premis anuals "Premis Talent de Barcelona i Catalunya", el Museu del Talent, les exposicions, edició de llibres, producció d’obres guanyadores i altres que es puguin anar incorporant com ara fòrums i altres formats de detecció de talent.

-Promoure, donar suport i recaptar fons per a entitats que lluitin contra malalties des de Catalunya.

 

Barcelona, 29 de juny de 2019

https://www.premistalent.cat

Contacte MMCC :

Jesús Conte

Tel. 628118333

jconte@contebcncomunica.com

Amb el suport de

Amb el suport de
Carregant...
x
X