Premis Talent

Premis Talent

La Fundación Affinity dona suport als Premis Talent Cambra 2020

15 de juliol de 2020 - Artícles

L'edició d'enguany dels Premis Talent Cambra se celebra en unes circumstàncies excepcionals. La crisi del coronavirus ha obligat a replantejar uns guardons que tenen la vocació de promoure valors com la resistència i la resiliència, a més de fer una aposta ferma pel talent com a camí per fer front a una situació tan delicada. 

A banda del context, aquests premis també seran especials perquè hi prendran part nous premis. Un d'ells és el que fa referència a la Cura Animal, amb la intenció d'incorporar el talent en iniciatives que fomenten el benestar i el respecte pels animals. En aquest sentit, tenim l'honor d'anunciar que la Fundación Affinity donarà suport a aquest nou reconeixement, que com la resta s'entregarà el proper 3 d'octubre a la Llotja de Mar.

La Fundación Affinity, creada l'any 1987, es dedica a investigar, actuar i promoure els beneficis dels animals de companyia per a la societat. Especialment, dedica bona part dels seus esforços a aprofundir sobre el vincle que es crea entre les persones i els animals. D'altra banda, també realitza una tasca pedagògica sobre la tinença responsable d'animals de companyia i participa en campanyes de conscienciació al respecte.

Amb el suport de

Carregant...
x
X