Premis Talent

Premis Talent

La Fundació de Lluita contra la Sida, guanyadora del Premi Talent d'Honor Científic 2020

8 d'agost de 2020 - Artícles

Des de la Welcome Talent Society, organitzadora dels Premis Talent Cambra amb el suport de la Cambra de Comerç, tenim l'honor d'anunciar-vos que la Fundació de Lluita contra la Sida i les malalties infeccioses, presidida pel doctor Bonaventura Clotet, ha estat reconeguda amb el Premi Talent d'Honor Científic 2020. Aquest premi està destinat a reconèixer la lluita contra les noves patologies i la recerca de tractaments eficaços i per la campanya #JoEmCorono.

Convé recordar que Premis d’Honor Talent Cambra reconeixen a persones amb una trajectòria destacada en valors que beneficien a la societat com el mecenatge, l’humanisme, la ciència i la solidaritat, a personalitats estrangeres que aposten pel talent català i també a catalanes que exerceixen d’ambaixadors de la marca Catalunya.

El lliurament d’aquest guardó, juntament amb els altres corresponents a la categoria d’Honor, formarà part d’un programa sobre el talent català que retransmetrà Televisió de Catalunya en les properes setmanes. D’altra banda, el 3 d’octubre es lliuraran durant un acte públic a la Casa Llotja de Mar la resta de Premis Talent Cambra en les diverses categories convocades en aquest sisena edició.

Podeu consultar la notícia en aquest enllaç d'ElNacional.cat.

Amb el suport de

Carregant...
x
X