Premis Talent

Premis Talent

Convocatòria Jurat Premis Talent 2019

12 de juny de 2019

Benvolguts:

Un any més la "Welcome Talent Society" organitza els premis Talent, enguany celebrem la V edició.

Any rere any hem intentat pujar el nivell de qualitat de les categories, del premiat i de les dotacions econòmiques o de la difusió. En aquest afany de millora també intentem millorar el perfil dels nostres jurats.

Per aquesta raó, el senyor Antoni Gelonch i Viladegut (president d'honor), el senyor Bru Recolons i Argente (President fundador) i jo mateixa com a Secretaria General, volem convidar-vos a formar part del jurat. Seria un honor poder comptar amb vostès com a jurat.

La nit dels jurats tindrà lloc el 26 de juny a les 21 hores al restaurant la Cúpula, al carrer de Sicília 255 de Barcelona, la deliberació i visualització de les obres es farà durant un sopar on hi sou convidat/da.

La participació en un jurat implica també la invitació a la Gala de lliurament dels premis que tindrà lloc el 3 de juliol a les 20 hores, al recinte Modernista de Sant Pau.

Preguem confirmació d'assistència a ambdós esdeveniments així com el nom de la persona que us acompanyarà, si escau, a la Gala al correu rosa@welcometalent.org

Evidentment esteu convidats als dos esdeveniments i sopars.

Si algú vol fer una contribució, serà benvinguda i destinada a donar continuïtat als premis. Podeu fer-ho clicant a l'enllaç inferior.

Atentament,

Fes clic aquí per fer una donació

Amb el suport de

Carregant...
x
X