Premis Talent

Premis Talent

Chema Chaqués.

Àrea d'emprenedoria

25 anys d'experiència en Projectes, Gestió, Lideratge i Direcció de multinacionals de primer ordre, empreses familiars i negocis com a emprenedor en múltiples sectors destacant: Consultoria i Serveis, Tecnologies de la Informació i la Comunicació en entorns competitius. Acostumat a liderar equips orientats a resultats i a la satisfacció dels clients. Habituat a gestionar situacions complexes i de canvi amb visió generalista dels negocis i sensibilitat cap a les persones.

Expert en processos de creixement i expansió d'organitzacions, en els quals ha participat en finançament des de capital llavor a capital desenvolupament i capital relleu, en processos de fusions, adquisicions i integracions i en sortides a mercats de capitals nacionals i internacionals. Soci Fundador de AttittudConsulting i Growup, així com de la Xarxa Internacional de Negocis i Talent.

Enginyer en Telecomunicacions per la UPC. Enginyer Electrònic per URL. MBA en URL Nova York, PADE IESE, Màster en Gestió de les Tecnologies de la Informació, Màster en E-business, Màster en Innovació en Negocis. Doctorant en Expansión de Negocis. Màster en Intel·ligència Emocional. Màster en PNL i en Coaching Augere/*CTI/ICF/*AECOP. Col·laborador habitual a les escoles de negoci en temes d'estratègia, lideratge, talent i ebusiness.

Amb el suport de

Carregant...
x
X