Premis Talent

Premis Talent

Bru Recolons Argenter

President Fundador

Sóc president i consultor de nous models de negoci (diversificació) a Empren E2 S.L. 
Fundador de les marques com Baby Vip, Club1714, Artcelona, Premis Talent de Barceona que es fan des-de 2015 a " i de la "Welcome Talent Society"

Els que han tractat amb mi destaquen els següents valors: Creativitat. Lideratge, Gestió de conflictes, Activador, Connector, Compromès, Emprenedor.

Duc al meu ADN l’emprenedoria en camps tan diversos com el tèxtil (fundador de marques com “Baby Vip” i “1714 made in Catalonia”), el publicitari (M58 disseny i promocions), el tecnològic (a les empreses Alma IT Systems i a I&IMS) i el sanitari (Delegat de la empresa alemanya Rein Medical System). D’aquesta faceta en puc destacar la experiència en la creativitat a l’hora de dur productes i serveis al mercat.

Impulsor d’iniciatives entre les que destaquen el fet de ser l’impulsor als anys 80 del manifest “volem la nostra Història” que va fer possible que s’impartís la assignatura d’història de Catalunya a l’ensenyament secundari o la campanya per fer obligatori l’ús del casc (cosa que es va assolir també). En aquest entorn, la meva experiència és molt àmplia en l’àmbit organitzatiu (Campanyes, concerts, trobades, debats, etc.)

Vaig ser president del BEN (Bloc d’Estudiants Nacionalistes), membre de les JNC (Joventut Nacionalista de Catalunya) i membre de diverses organitzacions i plataformes de suport a la cultura catalana, Conseller Escolar de Catalunya i membre del Consell Nacional de la Joventut durant anys.

Amb el suport de

Amb el suport de
Carregant...
x
X