Premis Talent

Premis Talent

Nou termini pel lliurament de projectes de l'edició 2020: 15 de setembre

· Quan? 31 d'agost de 2020

A causa de la incertesa causada per aquesta situació de desconfinament i les dificultats que ha provocat en la logística i el correcte desenvolupament i comunicació dels Premis Talent Cambra 2020, hem decidit allargar els terminis i posposar la celebració de la jornada de lliurament de premis d'aquesta edició.

Aquestes són les noves dates:

3 de juliol 6a Nit del Talent. TV3.  Lliurament dels premis d’HONOR a la Llotja de Mar / Sopar gala networking, que inclourà els premis a valors que fem cada any per a reconèixer personalitats i al millor de cada categoria  #JofaigTalent, #JoCreoTalent, #JoEmprenc

15 de Setembre Final de termini per presentar projectes. Difusió dels Jurats

15 de setembre Selecció dels 4 finalistes per categoria  #JofaigTalent, #JoCreoTalent, #JoEmprenc. Els que passen al dia del talent.

17 de setembre Sopar Nit del Jurat.

24 de setembre Jornada del Talent. Gravem, a la Llotja de Mar, els finalistes que presenten els seus projectes amb un “elevator pich” per poder fer-ne un espot per a cadascun.

3 d’octubre Lliurament a la Llotja de Mar dels premis #JofaigTalent, #JoCreoTalent, #JoEmprenc al llarg del dia i per àrees. I amb inversors del sector.

4 d’octubre Fase d’inici d’incubació i acceleració dels projectes.

D’octubre a desembre 2020. Comunicació, entrevistes als guanyadors i històries que sorgeixin sobre el llançament de productes, serveis o inversors.


Crea aquest esdeveniment al teu calendari

Amb el suport de

Carregant...
x
X